893834656-images6.jpg

Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Należy konsumować, aby zrzucać
nadmierne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie podawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są też tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
pochłaniamy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
obiedzie, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna skonsumować
każda pani, aby
rewelacyjnie
spalić oraz poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego powinno się
zaplanować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie mazindol

tabletki odchudzające zielona kawa